KULIG koło Zastawna
|
| Waldic |
Dodany dnia 04-02-2010 17:37
|
Użytkownik

Rower: Merida Urban 7.7
Styl jazdy: Niedzielny
Nagrody:
|
2 osoby na 14.02 |
|
|
|
| Andrzej |
Dodany dnia 04-02-2010 18:40
|
Początkujący użytkownik

Rower: GIANT Tourer
Styl jazdy: Turystyka
Nagrody:
|
Proszę o dopisanie do listy na 14bm. - 1 osoba! |
|
|
|
| Iza |
Dodany dnia 04-02-2010 19:26
|
Użytkownik

Rower: Author Integra
|
Mirek napisał/a:
Iza mam dwa pytanka:
1.do kiedy można się zapisywać,
2.czy osoby nie związane z grupą mogą uczestniczyć w kuligu.
Mirku:
Ad.1 11 lutego muszę podać ostateczną ilość osób, więc do tego czasu można się zapisywać.
Ad.2 Myślę, że tak, tylko aby nie za wiele, bo jest już nas i tak sporo. Nie wiem jak to wygląda organizacyjnie przy licznej grupie,
czy konie dadzą radę? Ale jak nie konie, to traktor pociągnie Gdy będę dzwonić do organizatora 11 II , zapytam o
limit ilościowy ( wcześniej nie liczyłam na taaakie zainteresowanie!). Jeśli się okaże, że taki jest, to ostatnio zapisane osoby ... . Wszystko podam w swoim czasie tzn 11 lutego.
A tak swoją drogą, to Walentynki na śniegu, przy ognisku..... jak widać cieszą się większym zainteresowaniem niż chwile spędzone we dwoje, w dobrym lokalu, przy lampce czerwonego wina..... Co to się porobiło?
Edytowane przez Iza dnia 04-02-2010 19:47 |
|
|
|
| Marian65 |
Dodany dnia 04-02-2010 19:28
|
Doświadczony użytkownik

Rower: Unibike Expedition
Nagrody:
|
Czy znajdą się jeszcze dwa miejsca na 14.02.?. Jeżeli tak to je rezerwuję.
Mam pytanko, jak ma się sprawa ze sprzętem do zabawy?, tzn. sanie, sanki. |
|
|
|
| Iza |
Dodany dnia 04-02-2010 19:34
|
Użytkownik

|
Marian65 napisał/a:
Czy znajdą się jeszcze dwa miejsca na 14.02.?.  Jeżeli tak to je rezerwuję.
Mam pytanko, jak ma się sprawa ze sprzętem do zabawy?, tzn. sanie, sanki. 
Miejsca się znalazły.
Sanie i sanki są w posiadaniu organizatora, który zapewnia że jest przygotowany na grupę 30- osobową. Jakiego rodzaju, w jakiej ilości i stanie są sanki, nie wiem. Mam tylko nadzieję, że bawiąc się w to od iluś lat są przygotowani dostatecznie  |
|
|
|
| Waldic |
Dodany dnia 04-02-2010 20:13
|
Użytkownik

Rower: Merida Urban 7.7
Styl jazdy: Niedzielny
Nagrody:
|
Iza napisał/a:
czy konie dadzą radę?
Jest jakieś takie przysłowie o koniach i o wozie i o kimś jeszcze, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć  |
|
|
|
| asvil |
Dodany dnia 04-02-2010 20:42
|
Początkujący użytkownik

Rower: Author Reflex
Nagrody:
|
Iza... trzy osoby uprzejmie proszę! |
|
|
|
| Jano__007 |
Dodany dnia 04-02-2010 23:31
|
Początkujący użytkownik

Rower: Unibike Luxor
|
Iza, dopisz mnie i Danusię. Jako pierwszy rezerwuję miejsce w dużych saniach.  |
|
|
|
| iwona |
Dodany dnia 05-02-2010 09:39
|
Nowicjusz

Rower: Nie podano
Styl jazdy: Nie podano
|
Iza, jeśli jest mozliwość na 14 lutego, to ja poproszę o dopisanie dwóch osób:Iwona+ Borys |
|
|
|
| Iza |
Dodany dnia 05-02-2010 09:41
|
Użytkownik

|
Waldic napisał/a:
Iza napisał/a:
czy konie dadzą radę?
Jest jakieś takie przysłowie o koniach i o wozie i o kimś jeszcze, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć 
Ja na szczęście sobie też nie przypominam. A tak swoją drogą, to wozu nie będzie tylko sanie, więc przysłowie ma się trochę nijak 
Jak widać impreza cieszy się dużym zainteresowaniem, mamy na razie aż 40osób chętnych! . Żeby tylko wyszła! Jak się uda ,to może za rok zechce mi się zorganizować bal karnawałowy za niewielkie pieniądze, w co zresztą bawiłam się już parę razy i było naprawdę super . Ale nie obiecuję, bo to daleka przyszłość. Póki co dziś idziemy na balety karnawałowe do dobrego lokalu .
Pozdrawiam
Edytowane przez Iza dnia 08-02-2010 19:46 |
|
|
|
| andrzejpuszakowski |
Dodany dnia 05-02-2010 12:04
|
Nowicjusz

|
Droga Izo, jeśli II termin to ja razem z Oskarem czyli 2 osoby proszę zapisać. Pozdrawiam. |
|
|
|
| Krystyna D |
Dodany dnia 05-02-2010 17:24
|
Nowicjusz

|
Dopisuję się do listy na kulig wariant II |
|
|
|
| Komendant |
Dodany dnia 05-02-2010 19:28
|

Rower: GIANT Squadron
Nagrody:
|
Jak to wynika z ilości zgłoszeń pomysł z organizacją KULIGU to był strzał w dziesiątkę. Aby obsłużyć tak dużą grupę chętnych być może organizatorzy zaproponują dwie tury. Jedna grupa jedzie na saniach i saneczkach a druga w tym czasie raczy się poczęstunkiem przy ognisku i po godzinie zmiana. ( to taka moja sugestia na wypadek gdyby trzeba była część osób zapisanych później odrzucić)
Jak Iza poda dokładną godzinę i miejsce zbiórki, to informacja o kuligu znajdzie się na stronie głównej.  |
|
|
|
| Iza |
Dodany dnia 06-02-2010 21:19
|
Użytkownik

|
Przy tak licznej grupie nie ma innej możliwości jak jazda turami (organizator potwierdził, że da radę), a czas imprezy się automatycznie wydłuży.
Co do warunków to:
Zbiórka 14 lutego w Piastowie, w gosp. agroturystycznym u pani Kasi (daleko, pod lasem, ze szkółką jazdy konnej) o godzinie 13:00.
Na miejsce można dotrzeć autobusem (jest potem kawałek do przejścia), autem, ale i na nartach.
Mam prośbę, jeśli ktoś z jakiś przyczyn zrezygnuje z kuligu, niech da mi znać do czwartku 11 II-go, bo muszę potwierdzić ilość osób tego dnia.
Do zobaczenia  |
|
|
|
| Marecki71 |
Dodany dnia 08-02-2010 10:53
|
Nowicjusz

|
Witam
Proszę dopisz do mnie na liście pod poz 22 (+1)
Czyli razem ze mną dwie osoby
Pozdrawiam Marek |
|
|
|
| alina |
Dodany dnia 08-02-2010 14:40
|
Początkujący użytkownik

Nagrody:
|
Iza mam małe zapytanko. Nie można tego kuligu zrobić trochę wcześniej, bo przy takim zainteresowaniu będziemy jeździć do późnej nocy(a nawte trochę dłużej). A kiedy kolacja przy świecach? A te kwiaty dla wszystkich zakochanych? A przynajmniej dla takich co potrafią kochać siebie. (to Ja - kocham się od urodzenia)
Edytowane przez alina dnia 08-02-2010 14:41
+++ ? |
|
|
|
| Iza |
Dodany dnia 08-02-2010 19:41
|
Użytkownik

|
alina napisał/a:
Iza mam małe zapytanko. Nie można tego kuligu zrobić trochę wcześniej, bo przy takim zainteresowaniu będziemy jeździć do późnej nocy(a nawte trochę dłużej). A kiedy kolacja przy świecach? A te kwiaty dla wszystkich zakochanych? A przynajmniej dla takich co potrafią kochać siebie. (to Ja - kocham się od urodzenia) 
Godziny nie można zmienić na wcześniejszą (pytałam o to również), ponieważ organizatorka ma już umówione stałe godziny jazdy konno. Proponuję przenieść kolację na późniejszą porę, może nawet połączoną ze śniadaniem ?  |
|
|
|
| alina |
Dodany dnia 09-02-2010 13:49
|
Początkujący użytkownik

Nagrody:
|
Dzieki za mądrą podpowiedź - skorzystam
+++ ? |
|
|
|
| Szymon |
Dodany dnia 10-02-2010 16:50
|
Nowicjusz

Rower: kolorowy :P
|
Zgłaszam swój udział w kuligu który odbędzie się w piastowie. Dziekuje!
Edytowane przez Szymon dnia 10-02-2010 17:01
Szymon  |
|
|
|
| Edi |
Dodany dnia 10-02-2010 22:50
|
Początkujący użytkownik

Rower: "Mustang"
Nagrody:
|
Witam Wszystkich uczestników Kuligu!
Chciałbym być z Wami, ale nie mogę. W tym czasie będę w Mielnie http://www.zlotmo...mielno.pl/ "morsował", aby zaczerpnąć z zasobów Neptuna trochę energii i zdrowia -ponoć łaskawie rozdaje.
Życzę Wam przyjemnej wycieczki w saniach i saneczkach.Pozdrawiam wszystkich uczestników kuligu w tym bardzo miłą - Kasię Koniarę.
Na "rozgrzewkę" zachęcające okolicznościowe melodie: http://www.youtub...re=related , http://www.youtub...re=related , http://www.youtub...re=related
14.02 to WALENTYNKI
Wszystkim ŚLICZNOTKOM z okazji Walentynek składam najserdeczniejsze życzenia okolicznościowe. Bądżcie zawsze szczęśliwe -z nami też .
Tę melodię i następne dedykuję Wam -Walentynki! - uczestniczki kuligu.
http://www.youtub...A&NR=1 http://www.youtub...re=related ,a róże przynieś dla swojej Walentynki http://www.youtub...re=related *Zawsze dla Ciebie - http://www.dailym...bie_travel -Edi
Edytowane przez Edi dnia 12-02-2010 14:22 |
|
|