O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum dyskusyjne

Rozpocznij nowy wątek
Użytkownicy, którzy uczestniczyli w dyskusji: alina, Miros,

Młynary

Ostatnia aktualizacja 2 miesięcy temu
A
alinaUżytkownik
Dodano 2 miesięcy temu
W najbliższą niedzielę proponuję i poprowadzę wycieczkę do Młynar. Kto się nie boi jechać ze mną jako kierownicą
niech jedzie. W Młynarach proponuje krótszą lub dłuższą przerwę przy tężniach do, których w ubiegłym roku
poprowadził nas Radek.
Zbiórka skrzyżowanie ul. Fromborskiej i Ogólnej parking przy ALDI godz 9,30
Trasa: Elbląg - Krasny Las - Jelenia Dolina - Ogrodniki - Milejewo - Majewo - Nowe Monasterzysko - Młynary -
Zaścianki - Zastawno - Pomorska Wieś - Elbląg.
Długość trasy ok 55 km.
Mapka wycieczka nr 9/ 2025 (może znowu jakimś cudem znajdzie się na tej stronie Bezradny)
Serdecznie zapraszam Alina Może Was nie pogubię Figielek
MirosMirosJunior
Dodano 2 miesięcy temu
Rower: SENSA Fiori EVO, Orbea TERRA Styl jazdy: Turystyka
A
alinaUżytkownik
Dodano 2 miesięcy temu
Jak to dobrze, że jakieś dobre duszki grasują po stronie i mi pomagają. Dziękuję Polubienie

Scalony z 20 July 2026 10:09:46:
Wycieczka się odbyła poprowadziłam - dałam radę Hura Było nas 10 osób, Po prawdzie jedną osobę gdzieś zgubiłam Beczy, ale później znalazłam inną - stan osobowy się zgadzał Polubienie
Dziękuję wszystkim za udział w pedałowaniu i pozdrawiam. Do zobaczenia na następnych wycieczkach.Duży uśmiech
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.